Често задавани въпросиКакво е kamini.bg?

Kamini.bg е първият по рода си специализиран портал за камини в България. В него обикновенния потребител може да намери много полезна информация за камините, начините на поддръжка, аксесоарите за тях и фирми предлагащи услуги свързани с камините.

Необходимо ли е да заплатя такса за регистрация в kamini.bg?

Не е необходимо да заплащате каквито и да е такси, за да сте потребител на портала.

За юридически лица порталът предоставя и безплатен профил, чрез който порталът може да се използва пълноценно без заплащане на такса.

По какво се различават безплатния и платения профил?

Безплатния и платения профил използват пълната функционалност на сайта. Разликата е, че при безплатния профил съответното юридическо лице има ограничения в броя на качените продукти и броя снимки в галерията.

Естествено това не е единственото предимство на платения профил. Той излиза по напред в каталога и търсачката. Има възможност и за създаване на поддомейн [ime].kamini.bg, с което да се отваря профила на фирмата. Безплатна поддръжка на профила (промяна на информацията за контакт, качване и изтриване на снимки, качване на каталог).

Мога ли да предложа статия?

За момента единствения начин, по който можете да предложите статия е като използвате формата за контакт.

Как фирмата ми да излиза по-напред в каталога?

Начина на подредба на фирмите в каталога е на следния принцип:
   - с най-голяма тежест при подредбата е наличието на VIP профил.
   - след всички VIP профили тежестта е за типа на профила. Платените профили се показват преди безплатните.
   - последния показател, по-който се подреждат профилите е последна активност. Ако сте били активни в профила си, то това ще ви отреди по-предна позиция.